We for you u
Prebaciti na: LeitnerLeitner

Složene koncepte činimo zanimljivima

Smisleno partnerstvo najbolji je temelj za sva pitanja – u privatnom životu, u poslu ili pri razmatranju nove vizije. Zato zajedno s našim klijentima dijelimo poreske, ekonomske i pravne izazove svakodnevnog života i u složenim situacijama.

Naša fleksibilnost, lična predanost i optimističan pristup ključni su čimbenici za prilagođena i održiva rješenja. Mi ohrabrujemo velike potencijale i olakšavamo poduzetništvo. Pritom spajamo svoje profesionalne snage sa suosjećanjem i u svoj rad unosimo empatiju, dugogodišnje iskustvo i emocije.

65
godine iskustva
846
zaposlenih
17
lokacija

Naše lokacije

LeitnerLeitner revizori, porezni savjetnici
LeitnerLaw odvjetnici

Saradnje | Članstva

TAXAND

LeitnerLeitner je član mreže Taxand, najveće svjetske poreske organizacije koja nudi praktične i stručne savjete. U svakoj zemlji Taxand predstavlja samo jedno prvoklasno društvo za poresko savjetovanje s više od 700 poreskih partnera i preko 3000 poreskih savjetnika u 50 zemalja koji klijentima služe lično i s globalnim pristupom.

 

Taxand se u potpunosti fokusira na poresko savjetovanje. Glavna područja rada su porez na naknadu, porez na energiju, indirektni porez, porez na nekretnine, finansijske usluge, spajanja i preuzimanja, usluge fizičkim osobama, poreski sporovi kao i transferne cijene i restrukturiranje poslovanja.

www.taxand.com
PRAXITY

LeitnerLeitner je član Praxityja, svjetskog saveza nezavisnih društava koja pružaju profesionalne usluge revizije i savjetovanja – gdje god poslujete.

Disclaimer

www.praxity.com
Let's get in touch!
Kontakt