We for you u
Prebaciti na: LeitnerLeitner

Odgovorna osoba:

Leitner + Leitner Revizija d.o.o.
Adresa: Hiseta 15, 71000 Sarajevo
PIN: 65-01-1192-09
VAT-ID: 201472610007
T +381 33 201 628
F +387 33 465-793
E sarajevo.office@leitnerleitner.com

Ovu web stranicu održava:
moodley design group GmbH
Nikolaiplatz 5, 8020 Graz
FN 275953 p
hello@​moodley.at

Odricanje od odgovornosti

Ograničenje odgovornosti za interni sadržaj

Sadržaj naše web stranice sastavili smo s najvećom pažnjom i prema našem najboljem znanju. Odgovorni smo samo za sadržaj koji smo kreirali. Stoga sadržaj ne odražava nužno naše mišljenje i ne možemo jamčiti da je sav sadržaj ažuran, potpun i tačan. Ako saznamo za nezakoniti sadržaj, odmah ćemo ga ukloniti. Svrha sadržaja na ovoj web stranici je samo pružiti informacije o nama i stoga nije zamjena za poresko savjetovanje.

Ograničenje odgovornosti za vanjske poveznice

Naša web stranica sadrži poveznice na vanjske web stranice kojima upravljaju treće strane. Budući da nemamo kontrolu nad njihovim sadržajem, ne možemo preuzeti nikakvu odgovornost za njih. Ako saznamo za bilo kakvo kršenje zakona, odmah ćemo ukloniti dotičnu poveznicu. Uključivanje poveznica na druge web stranice ne znači da podržavamo ili se slažemo s tim stranicama niti da imamo poslovni ili neki drugi odnos s njihovim operaterima.

Autorska prava

Svi tekstovi, grafike, fotografije, logotipi/brendovi, dizajni itd. zaštićeni su autorskim pravima, zaštitnim znakovima i drugim pravima intelektualnog vlasništva. Ovi se materijali smiju koristiti samo u okviru zakonskih odredbi (npr. privatna upotreba) ili uz prethodni pismeni pristanak nositelja prava. Zabranjeno je svako drugo umnožavanje, obrada, distribucija i svaki oblik iskorištavanja.

Let's get in touch!
Kontakt